Yunus
Editör
23 Aralık 2023 3950

Youtube Premium Nedir Ve Ne İşe Yarar?

Reklamsız Youtube deneyimine başlamadan önce Premium hangi özellikler sunar? Youtube Premium özelliklerini tarafsız şekilde şimdi keşfedin!

Dijital çağın vazgeçilmez platformlarından biri olan Youtube, milyonlarca kullanıcıya dünya genelinde çeşitli içerikleri ulaştırmanın ötesinde, dinamik bir deneyim sunma amacıyla sürekli olarak evrim geçirmektedir. 

İzleyici kitlesi için yenilikçi çözümler sunan bu dev platform, Youtube Premium hizmeti ile kullanıcılarına benzersiz bir ayrıcalık sunmaktadır. Youtube Premium, yalnızca bir içerik izleme deneyimini değil, aynı zamanda içerik üreticileri için de yeni bir boyut ekleyerek dijital dünyada sınırları zorlamaktadır.

Peki Youtube Premium ne işe yarar? Youtube Premium internetsiz mi? Buna benzer sorulara yanıt bulabilmek adına sizler için ayrıntılı liste hazırladık. Böylelikle Youtube Premium fiyat bilgisine ve diğer Youtube hizmetleri hakkında bilgi edinebileceksiniz.

O halde sizleri daha fazla sabırsızlandırmadan ‘Youtube Premium Nedir Ne İşe Yarar?’ içeriğine birlikte geçiş yapalım!

Youtube Premium Nedir?

Youtube Premium Nedir

Youtube Premium, Youtube'un aylık ve yıllık olarak sunulan ücretli abonelik hizmetidir. Youtube Premium, abonelere reklamsız videolar izleme, çevrimdışı video izleme, arka planda video oynatma ve Youtube Music gibi ek avantajlar sunar. Aynı zamanda film izleme gibi çeşitli özellikleri de kapsamaktadır.

Bitmeden sende hemen Youtube Fenomen Paketleri Satın Al!

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
Popigram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
POPiGRAM

Youtube Premium Ne İşe Yarar?

Youtube Premium Ne İşe Yarar

YouTube Premium, Youtube'un ücretli bir abonelik hizmetidir ve bir dizi avantaj ve özellik sunar. Youtube Premium'un başlıca özellikleri; çevrimdışı video izleme, arka planda çalışma, Youtube Music, reklam olmadan içerikleri izleme, müşteri desteği’dir.

YouTube Premium, bu özelliklerle birlikte daha kesintisiz ve özel bir video deneyimi sunar. Ancak bu avantajların değerli olup olmadığı, kişisel tercihlere ve kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak değişebilmektedir.

Premium özellikler kadar Youtube Shorts İzlenme Satın Almak da önemlidir!

Youtube Premium Özellikleri Nelerdir?

Youtube Premium Özellikleri Nelerdir

Youtube Premium özellikleri aşağıdaki gibidir:

  • Reklamsız izleme: Youtube'daki tüm videoları, müdahale eden reklamlar olmadan izleyebilirsiniz. Bu da kesintisiz ve daha keyifli bir video deneyimi anlamına gelir.
  • YouTube Originals erişimi: Youtube'nun kendi bünyesinde ürettiği, orijinal dizi, film ve belgesellere özel erişim hakkı kazanırsınız.
  • Mobil indirme: Videoları cihazınıza indirip internet bağlantısı olmadan izleyebilirsiniz. Bu özellikle yolculuklarda veya offline zamanlarda çok kullanışlıdır.
  • Arka planda video oynatma: Uygulamayı kapatsanız bile videoların sesi arka planda çalmaya devam eder. Bu, diğer uygulamaları kullanırken müzik gibi videoların keyfini çıkarmak için idealdir.
  • YouTube Music Premium: Milyonlarca şarkı ve müzik videosunun bulunduğu YouTube Music uygulamasını reklamsız dinleyebilir, indirerek çevrimdışı da dinleyebilirsiniz.
  • Özel YouTube Müzik, YouTube Gaming ve YouTube Kids uygulamaları: Bu özel uygulamalar, Premium abonelerine optimize edilmiş arayüz ve seçenekler sunar.
  • Etkinlik sonu partileri ve canlı sohbet: Bazı YouTube Originals içeriklerinde, yayın sonunda canlı sohbetlere katılabilir ve yorumlarla içerik yapımcılarıyla daha yakın bağ kurabilirsiniz.
  • Akıllı cihaz entegrasyonu: Google Home gibi akıllı cihazlar üzerinden YouTube'u sesli komutlarla kontrol edebilirsiniz.
  • Akıllı indirmeler: İnternet bağlantınızın güçlü olduğu zamanlarda otomatik olarak videoları indirerek, daha sonra düşük bağlantı durumlarında bile sorunsuz izleyebilirsiniz.
  • Yeni özelliklere erken erişim ve özel teklifler: YouTube Premium aboneleri, platformdaki yeni özellikleri diğerlerinden önce deneyebilir ve özel kampanyalardan yararlanabilmektedir.

Youtube video indirmeyi öğrenerek daha fazla bilgiye şimdi sahip olabilirsin!

Youtube Premium Avantajları

Youtube Premium Avantajları

Herkesin tercih ettiği Youtube Premium avantajları aşağıdaki gibi sıralanmaktadır:

  • Bireyse, öğrenci ve aile paketlerinde 1 aylık ücretsiz deneme hakkı olması
  • Videoları sıkıcı reklamlarda uzak şekilde izlemek
  • Faydalı ve eğitici içerikleri daha hızlı keşfetmek
  • Videoları önceden indirip, internetsiz bir şekilde izlemek
  • Ekran kilitli iken arka planda oynatma özelliği
  • 100 milyondan fazla müziklere erişim (Youtube Music)
  • Youtube Kids uygulamasını kullanarak video ve müzik erişimi

Youtube izlenme attırma hilelerini rehberimizle şimdi keşfet!

Güncel Youtube Premium Fiyat

23 Aralık 2024 tarihi itibariyle güncel Youtube Premium fiyat bilgisi aşağıdaki gibidir:

  • Bireysel: 1 ay ücretsiz deneme hakkıyla birlikte aylık 57,99 TL (12 Ay için 579,99 TL)
  • Öğrenci: 1 ay ücretsiz deneme hakkıyla birlikte aylık 37,99 TL
  • Aile: 1 ay ücretsiz deneme hakkıyla birlikte aylık 115,99 TL (5 aile üyesi)

Youtube Premium İnternetsiz Mi?

Hayır, YouTube Premium tamamen internetsiz değil, ancak internetsiz kullanım imkanı sunan bazı özellikleri var:

  • İndirme Özelliği: Youtube Premium aboneleri videoları indirebilir ve internet bağlantısı olmadan izleyebilir. İndirilen videolar 30 güne kadar oynatılabilir ve akıllı indirme özelliği sayesinde önerilen içerikler de otomatik olarak kitaplığa eklenebilmektedir.
  • Youtube Music Premium: Youtube Premium üyeliğine dahil olan Youtube Music Premium ile milyonlarca şarkıyı ve videoyu reklamsız olarak dinleyebilir ve internetsiz dinlemek üzere mobil cihazınıza indirebilirsiniz.

Yani, Youtube Premium'u internetsiz kullanabilirsiniz, ancak yalnızca indirdiğiniz videoları veya şarkıları izleyebilir veya dinleyebilirsiniz. Yeni içeriklere göz atmak, yorum okumak veya canlı yayınları izlemek gibi diğer özellikler için hala internete ihtiyacınız olacak.

Youtube Premium Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Youtube Premium Alınca Ne Oluyor?

Youtube Premium satın alındığında, reklamları izlemeden videoları keyifle izleme imkanına sahip olursunuz. Ayrıca Premium üyeleri, Youtube Music hizmetine de ücretsiz erişim kazanır ve çevrimdışı videoları izleme özelliğine sahip olurlar.

Youtube Premium Ne Farkı Var?

Youtube Premium, reklamsız video izleme, çevrimdışı videoları indirme, arka planda video oynatma gibi avantajlar sunan bir ücretli abonelik hizmetidir. Bu sayede kullanıcılar daha kesintisiz bir Youtube deneyimi yaşar.

Youtube Premium Neler Dahil?

Youtube Premium, reklamsız video izleme, çevrimdışı video indirme, arka planda video oynatma, Youtube Music'e ücretsiz erişim ve özel içeriklere erişim gibi bir dizi avantajı içerir.

Youtube Premium Ücreti Ne Kadar?

YouTube Premium'un aylık ücreti, Türkiye'de 57,99 TL'dir. Ayrıca 1 aylık denemenin ardından 12 aylık abonelik için 579,99 TL'ye abone olabilirsiniz. 5 aile üyeniz varsa aylık 115,99 TL’ye abone olabilir, Youtube’un keyfini çıkarabilirsiniz.

Youtube Premium Sınırsız Mı?

Youtube Premium'a abone olduğunuzda, Youtube'da izlediğiniz tüm videolar için sınırsız erişim hakkı elde edersiniz. Ancak, Youtube Originals programına erişiminiz, Youtube Music müzik akışı hizmetine erişiminiz ve mobil cihazlara indirme hakkınız, aylık abonelik ücreti ödendiği sürece geçerlidir.

Youtube Premium Kaç Ay Ücretsiz?

Youtube Premium'a yeni abone olanlar, ilk 3 ay ücretsiz olarak hizmetten yararlanabilirler. Bu sürenin sonunda aylık abonelik ücreti tahsil edilmeye başlar.

3 Ay Ücretsiz Youtube Premium Ne Demek?

3 ay ücretsiz Youtube Premium, Youtube'un yeni abonelere sunduğu bir promosyondur. Promosyon kapsamında yeni aboneler Youtube Premium'a 3 ay boyunca ücretsiz olarak abone olabilir.

Youtube Premium 2 Kişi Kullanabilir Mi?

Youtube Premium'a abone olduğunuzda, hizmetten tek bir cihazdan yararlanabilirsiniz. Ancak aile planına abone olursanız, hizmetten ailenizdeki 5 kişi birlikte yararlanabilir.

Youtube Premium İnternet Olmadan Kullanılır Mı?

Youtube Premium'a abone olduğunuzda, mobil cihazlarınıza video indirebilir ve internet olmadan da izleyebilirsiniz. Bu sayede, internet bağlantısı olmayan yerlerde de Youtube videolarını izleyebilirsiniz.

Youtube Music Ve Premium Aynı Mı?

Youtube Music ve Youtube Premium, Youtube tarafından sunulan iki farklı hizmettir. Youtube Music, milyonlarca şarkıya erişebileceğiniz bir müzik akışı hizmetidir. Youtube Premium ise, reklamsız video izleme, Youtube Originals programına erişim, mobil cihazlara video indirme, arka planda video oynatma ve Youtube Music müzik akışı hizmeti gibi avantajlar sunan bir abonelik hizmetidir.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu