Yunus
Editör
13 Haziran 2023 1784

Facebook Müşteri Hizmetleri

Facebook müşteri hizmetlerine ulaşmak veya iletişim numarasını öğrenmek istiyorsanız, sizin için hazırladığımız detaylı kılavuza şimdi bakın!

Sosyal medya platformları, dünya ile haberleşmeyi kolaylaştıran anlık haber portallarıdır. Gelişen teknolojiyle birlikte Facebook gibi sosyal medya platformları kendi müşteri destek platformlarını kurmuştur. İşte o yüzden hesabınızla ilgili sorun olduğunda Facebook müşteri hizmetlerine ulaşmak önemli olmaktadır.

Pek çok insanın aklındaki “Facebook müşteri hizmetleri nedir” veya “Facebook müşteri hizmetleri telefon numarası” gibi soruların yanıtlarını merak ediyorsanız, listemizde göz atabilirsiniz. Sizleri sabırsızlandırmadan Facebook’a nasıl iletişime geçersiniz, detaylara birlikte geçiş yapalım!

Facebook Müşteri Hizmetleri Nedir?

Facebook Müşteri Hizmetleri, Facebook kullanıcılarına hizmet sunan ve kullanıcıların sorunlarını çözmek, sorularını yanıtlamak ve yardımcı olmak amacıyla oluşturulan bir destek ekibidir. Facebook'un sunduğu ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü sorun veya ihtiyaç durumunda, kullanıcılar Facebook Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek yardım alabilmektedir.

Genellikle Facebook Müşteri Hizmetlerine çeşitli iletişim kanalları üzerinden erişilebilir haldedir. E-posta veya destek talebi gönderme gibi yöntemler bulunabilmektedir. Facebook'un web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden de Müşteri Hizmetleri ile iletişim kurulabilir.

Facebook Müşteri Hizmetleri, kullanıcılara hesap sorunları, güvenlik konuları, içerik raporlama, reklam politikaları gibi konularda destek sağlamaktadır. Facebook reklamcılığıyla ilgili soruları ayrıntılı olarak yanıtlar. İşletmeler dahil olmak üzere Facebook üzerindeki varlıklarını yönetmelerine ve reklam hesaplarının sorunlarını çözebilmektedir.

Facebook Müşteri Hizmetleri'nin hızlı ve doğrudan bir şekilde ulaşmak isteyenler için herhangi bir telefon hattı bulunmamaktadır. Facebook kullanıcıları genellikle çevrimiçi kanallar aracılığıyla destek alabilmektedir.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
Popigram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
POPiGRAM

Facebook Müşteri Hizmetleri Nasıl Kullanılır?

Hesabınız hakkında herhangi bir sorun olduğunda Facebook müşteri hizmetlerinden yardım almak önemlidir. Aşağıdaki adımları takip ederek Facebook üzerinden kolaylıkla destek sağlayabilirsiniz.

Masaüstü (PC veya Bilgisayar) kullanarak Facebook müşteri hizmetlerinden yardım almak için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın:

  • Öncelikle Facebook web sitesine (facebook.com) adresi üzerinden giriş yapınız.
  • Ana sayfada görünen yerdeki kısma kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak hesabınız için oturumunuzu aktifleştirin.
  • Sayfa sizi ana sayfaya yönlendirdiğinde ise sayfanın en sağ ve üst köşesinde bulunan ‘Proiil’ resminize bir kez tıklayın.
  • Yan bir menü açıldığında ‘Yardım ve Destek’ kısmını seçin.
  • Yardım ve destek alanında üç farklı seçenek sunulmaktadır. İlk seçeneği seçmek için ‘Yardım Merkezi’ alanına bir kez tıklayın.
  • ‘Yardım Merkezi’ alanından sorununuz ile ilgili makalelere ulaşabilir, sorunlarınızı çözebilirsiniz.
  • Diğer seçenek olan ‘Destek Gelen Kutusu’ ise daha önce iletişime geçtiğiniz bilgiler görünür olacaktır.
  • Son olarak ‘Görüş Bildir’ ekranıyla da ‘Bir sorun oluştu’ veya ‘Facebook’u geliştirmemize yardımcı ol’ alanları üzerinden Facebook müşteri hizmetlerine iletişime geçebilirsiniz.

Mobil (Android veya iPhone) cihazınız üzerinden Facebook müşteri hizmetlerinden yardım almak istediğinizde aşağıdaki adımları takip ediniz:

  • İlk olarak App Store veya Google Play Store üzerinden Facebook uygulamasını mobil cihazınıza yükleyin, kurun ve açın.
  • Uygulamayı açtığınızda ‘Giriş Yap’ ekranında ilgili alana kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak hesabınıza oturumunuzu açın.
  • Ana sayfaya yönlendirildiğinizde sayfanın sağ ve en üst köşesindeki ‘Profil resmi’ kısmına bir kez dokunun.
  • ‘Menü’ ekranını gördüyseniz doğru yere geldiniz demektir.
  • Sayfayı biraz aşağıya doğru kaydırın ve en altta bulunan ‘Yardım ve Destek’ yazısına bir kez dokunun.
  • Bölüm açıldığında ise dört farklı seçenekten birini seçin.
  • ‘Yardım Merkezi’ alanını seçerseniz eğer ilgili makalelere ulaşarak sorununuza çözüm bulabilirsiniz.
  • ‘Destek Gelen Kutusu’ alanında ise daha önce iletişime geçtiğiniz bilgiler ve diğer genel bilgiler yer alacaktır.
  • ‘Sorun bildir’ seçeneğini seçtiğinizde ise geliştirme veya öneri için ilgili alanlardan birini tercih edebilirsiniz.
  • ‘Koşullar ve İlkeler’ bölümünde ise Facebook müşteri hizmetlerinin neleri, kapsadığını görebilir, ona göre tercihinizi şekillendirebilirsiniz.

Facebook Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Var Mı? İletişime Geçebilir Miyim?

Maalesef, Facebook’a doğrudan müşteri hizmetleri numarası ile iletişime geçmek mümkün olmamaktadır. Yalnızca size sunulan kısa yolları deneyerek iletişime geçebilir, yardım merkezinden sorunlarınızı çözebilirsiniz. Sorunlarınız devam mı ediyor? O halde yukarıdaki listemizi takip ederek kısa sürede sorununuza bir çözüm bulun!

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu