Yunus
Editör
26 Haziran 2023 1881

En İyi Kurban Bayram Mesajları

Kurban bayramı mesajları göndermek istiyorsunuz fakat kurumsal ve iş dünyasını uygun olmasını mı istiyorsunuz? İşte aradığın tüm liste tam da burada!

Kurumsal Kurban Bayramı Mesajları

“Değerli çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlarız. Sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederiz.”

“Kurban Bayramı'nın tüm iş dünyasına bereket, huzur ve başarı getirmesini dileriz. Sevdiklerinizle birlikte güzel anılar biriktireceğiniz, sağlıkla dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.”

“Kurban Bayramı'nın tüm kurumsal camiamıza ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederiz. Birlikte nice başarılı ve verimli çalışmalara imza atacağımız güzel bir bayram geçirmenizi dileriz.”

“Değerli çalışma arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza Kurban Bayramı'nın en içten dileklerimizle kutlar, aileleriyle birlikte huzur ve sevgi dolu bir bayram geçirmelerini dileriz. İyi bayramlar!”

“Kurban Bayramı'nın tüm iş dünyasına ve paydaşlarımıza bereket ve mutluluk getirmesini dileriz. İşbirliğimizin daha da güçleneceği, başarı dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederiz.”

“Sevdiklerinizle bir araya gelerek geçireceğiniz Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlarız. Sağlık, mutluluk ve başarıyla dolu nice bayramlar dileriz.”

“Kurban Bayramı'nın iş hayatınıza ve tüm çalışanlarımıza huzur, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ederiz. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz güzel bir bayram dileriz.”

“Kurban Bayramı'nın tüm iş dünyasına ve iş ortaklarımıza sağlık, bolluk ve bereket getirmesini dileriz. Sevdiklerinizle bir araya gelerek güzel anılar biriktireceğiniz bir bayram geçirmenizi temenni ederiz.”

“Değerli çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlar, sevdikleriyle bir arada huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini temenni ederiz.”

“Kurban Bayramı'nın tüm kurumsal camiamıza ve sevdiklerimize sağlık, başarı ve güzellikler getirmesini dileriz. Bayramınız kutlu olsun, nice mutlu bayramlara!”

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
Popigram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
POPiGRAM

Resmi Bayram Mesajları

Değerli İş Ortaklarımız ve Müşterilerimiz,

Kurban Bayramı'nın sevincini ve bereketini paylaşmak için bir araya geldiğimiz bu özel günlerde, sizlere en içten dileklerimizi iletiyoruz. Bu mübarek bayram vesilesiyle sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dileriz. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bu anlamlı günleri dolu dolu yaşamanızı temenni eder, tüm iş birliğimizin devamını dileriz.

Saygılarımızla, [Şirket İsmi]


Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte bir araya gelmek ve sevdiklerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel bayram vesilesiyle, sizlere sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram dönemi dileriz. Birlikte çalıştığımız süre boyunca gösterdiğiniz çaba ve özveri için teşekkür ederiz. Kurban Bayramı'nı sevdiklerinizle birlikte güzel anılara dönüştürebilmenizi temenni ederiz.

İyi bayramlar dileriz, [Şirket İsmi]


Saygıdeğer Müşterilerimiz,

Kurban Bayramı'nın coşkusunu yaşadığımız bu günlerde, siz değerli müşterilerimize en içten dileklerimizi iletmek istiyoruz. Size olan güveniniz ve sadakatiniz için teşekkür ederiz. Kurban Bayramı'nı ailenizle birlikte sağlık, mutluluk ve bereket içinde geçirmenizi temenni ederiz. Sizlerle olan iş birliğimizin her daim güçlenerek devam etmesini dileriz.

Saygılarımızla, [Şirket İsmi]


Değerli İş Ortaklarımız,

Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini dileriz. Bu özel bayram vesilesiyle, iş birliğimizin daha da güçlenmesini temenni ederiz. Siz değerli iş ortaklarımıza ve çalışanlarınıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir bayram dönemi geçirmenizi dileriz. Kurban Bayramı'nın sevincini tüm sevdiklerinizle paylaşmanızı temenni eder, iş birliğimizin uzun yıllar sürmesini dileriz.

En iyi dileklerimizle, [Şirket İsmi]


Değerli Müşterilerimiz,

Kurban Bayramı'nın coşkusunu paylaştığımız bu özel günlerde, sizlere en içten dileklerimizi iletiyoruz. Bizim için değerli olan siz müşterilerimizle birlikte bu bayramı sevdiklerinizle birlikte huzur ve mutluluk içinde geçirmenizi dileriz. Sağlıklı ve başarılı bir bayram dönemi geçirmeniz dileğiyle, bizimle olan iş birliğinizin her daim güçlenerek devam etmesini temenni ederiz.

Saygılarımızla, [Şirket İsmi]


Sevgili Çalışma Arkadaşlarımız,

Kurban Bayramı'nın geldiği bu özel günlerde, sizlere sevdiklerinizle birlikte huzur ve mutluluk dolu anlar yaşamanızı dileriz. Birlikte çalıştığımız süre boyunca gösterdiğiniz özveri ve katkılarınız için teşekkür ederiz. Kurban Bayramı'nı sağlıkla, güzelliklerle ve en güzel dileklerle geçirmenizi temenni eder, iş hayatımızdaki başarılarımızın devamını dileriz.

İyi bayramlar, [Şirket İsmi]


Değerli İş Ortaklarımız,

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte bir araya gelme ve paylaşma fırsatı bulduğumuz bu özel günlerde, sizlere en içten bayram dileklerimizi iletmek istiyoruz. İş birliğimizin gücü ve desteğiyle birlikte daha nice başarılı yıllara imza atmak dileğiyle, bayramınızı sevdiklerinizle birlikte huzur ve mutluluk içinde geçirmenizi temenni ederiz.

Saygılarımızla, [Şirket İsmi]


Değerli Müşterilerimiz,

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte sizlere sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram dönemi diliyoruz. Sizinle geçirdiğimiz her gün, bizim için değerlidir ve siz müşterilerimizin memnuniyeti bizim önceliğimizdir. Bu anlamlı bayramı sevdiklerinizle birlikte sevinç ve bereket içinde geçirmenizi temenni eder, iş birliğimizin her daim devam etmesini dileriz.

Saygılarımızla, [Şirket İsmi]


Değerli İş Ortaklarımız,

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte sizlere en içten dileklerimizi iletmek istiyoruz. İş birliğimiz, samimiyetimiz ve güven ilişkimizle beraber nice başarılara imza atmak dileğiyle, bayramınızı sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçirmenizi temenni ederiz. Siz değerli iş ortaklarımıza teşekkür eder, gelecekteki ortak projelerimizin başarılı olmasını dileriz.

Saygılarımızla, [Şirket İsmi]


Sevgili Çalışanlarımız,

Kurban Bayramı'nın coşkusunu birlikte paylaştığımız bu günlerde, sizlere en içten dileklerimizi iletiyoruz. Sizler, şirketimizin en değerli varlığı ve başarımızın temel taşısınız. Bu özel bayram döneminde sağlık, mutluluk ve huzur içinde sevdiklerinizle birlikte güzel anılar biriktirmenizi dileriz. İyi bayramlar geçirmenizi temenni eder, çalışmalarımızın başarılı bir şekilde devam etmesini dileriz.

Saygılarımızla, [Şirket İsmi]

Anneye Kurban Bayram Mesajları

“Sevgili Anneciğim, Kurban Bayramı'nın tüm sevinci ve bereketi üzerimize olsun. Dualarımız kabul olsun, mutluluk hep evimizi doldursun. Bayramınız kutlu olsun.”

“Annem, hayatımdaki en değerli varlık! Kurban Bayramı'nın tüm güzellikleri seninle olsun. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmen dileğiyle. İyi bayramlar!”

“Anneciğim, bu özel gün vesilesiyle sana minnettarlığımı bir kez daha dile getirmek istiyorum. Dualarımızı birlikte yapacağımız bu Kurban Bayramı'nı sevdiklerinle birlikte huzurla geçirmeni diliyorum. Bayramın kutlu olsun!”

“Sevgili Annem, bugün duaların kabul olduğu, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz anlamlı bir bayram gününde yanında olamasam da seni çok seviyorum ve her zaman kalbimdesin. Kurban Bayramı'n kutlu olsun, sevgilerimle.”

“Annem, Kurban Bayramı'nın tüm güzellikleri seninle olsun. Dualarımızın kabul olduğu, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz bu özel günü en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramınız mübarek olsun.”

“Anneciğim, sana olan sevgim ve minnettarlığım hiç eksilmesin. Kurban Bayramı'nın getirdiği huzur ve bereket seninle olsun. Dualarımız kabul, yüzün gülümseyen bir bayram geçirmen dileğiyle. İyi bayramlar!”

“Sevgili Annem, Kurban Bayramı'nın tüm sevincini ve neşesini yüreğinde hissetmeni dilerim. Dualarımızın kabul olduğu, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmen dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun.”

“Anneciğim, Kurban Bayramı'nın tüm bereketi ve sevinciyle dolu bir bayram geçirmeni dilerim. Dualarımız kabul, sevgimiz hiç eksilmesin. Bayramınız mübarek olsun, sevgilerimle.”

“Sevgili Annem, Kurban Bayramı'nın tüm coşkusunu ve sevgisini kalbinde hissetmen dileğiyle. Dualarımızın kabul olduğu bu özel günleri sevdiklerinle paylaşmanı ve mutlu olmanı dilerim. İyi bayramlar!”

“Anneciğim, Kurban Bayramı'nın tüm güzellikleri seninle olsun. Sağlık, mutluluk ve sevgi dolu bir bayram geçirmen dileğiyle. Dualarımızı birlikte yapacağımız bu özel günleri sevdiklerinle birlikte kutlamanı dilerim. Bayramın kutlu olsun!”

Yeni Bayram Mesajları

“Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bu güzel bayramı en kalbi duygularımla kutlarım. Mutlu Bayramlar!”

“Bayramlar, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, sevgi ve hoşgörüyü paylaştığımız özel günlerdir. Sizinle bu güzel bayramı kutlamaktan mutluluk duyarım. Nice mutlu bayramlara!”

“Uzakta olsanız bile kalbimiz bir, sevgimiz bir. Bu bayramda da sevgi dolu mesajlarımı size iletiyorum. Mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim.”

“Bayramlar, umutları yeşerten, gönülleri birleştiren günlerdir. Sizlere sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram dilerim. Bayramınız kutlu olsun!”

“Bayramın bereketini, sevincini ve mutluluğunu tüm sevdiklerinizle birlikte yaşamanızı dilerim. Nice bayramlara, nice güzelliklere!”

“Bayramlar, sevdiklerimizle birlikte geçirdiğimiz en değerli zamanlardır. Umarım bu bayramda da sevdiklerinizle bir araya gelir, mutluluk dolu anılar biriktirirsiniz. Bayramınız kutlu olsun!”

“Bayramın coşkusunu yüreğinizde hissedin, sevdiklerinizle beraber huzur içinde yaşayın. Tüm dilekleriniz gerçekleşsin, nice mutlu bayramlara!”

“Bayramlar, yeniden doğuş ve umut demektir. Her yeni bayram, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutlara, yeni sevinçlere vesile olan bu bayramınız kutlu olsun!”

“Bayramlar, aile ve dostluk bağlarını güçlendiren, sevgi ve saygıyı pekiştiren günlerdir. Bu bayramda sevdiklerinizle birlikte olmanızı, mutlulukla dolu anılar biriktirmenizi dilerim. Nice bayramlara!”

“Bayramın tüm güzellikleri sizinle olsun, yüzünüzde tebessüm hiç eksik olmasın. Sevdiklerinizle beraber sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.”

Bayram Mesajları Resimli

“Bayramınız kutlu olsun! Sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurbanlarınız kabul olsun.”

“Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun, sevdiklerinizle birlikte sağlık ve neşe dolu günler dilerim.”

“Sevdiklerinizle bir arada geçireceğiniz bu özel günlerde, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesi dileğiyle Kurban Bayramınızı kutlarım. Bayramınız mübarek olsun.”

“Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış, sevgi ve kardeşlik getirmesini dilerim. Bayramınız kutlu olsun, sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlara ulaşmanızı temenni ederim.”

“Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa bereket, mutluluk ve umut getirmesi dileğiyle bayramınızı kutlarım. Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.”

“Kurban Bayramı'nın coşkusunu sevdiklerinizle birlikte yaşamanızı dilerim. Bayramınız kutlu olsun, hayatınız boyunca sağlık, başarı ve mutlulukla dolu nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim.”

“Bayram sevincinin yüreklerinize huzur, yüzlerinize neşe, evinize bereket getirmesini dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun, sevdiklerinizle birlikte güzel anılar biriktireceğiniz bir bayram geçirmeniz dileğiyle.”

“Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış ve sevgi getirmesi dileğiyle bayramınızı kutlarım. Sağlık, mutluluk ve güzelliklerle dolu nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim.”

“Kurban Bayramı'nın sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz güzel anılarla dolu olmasını dilerim. Bayramınız kutlu olsun, hayatınız boyunca huzur ve mutlulukla dolu günler sizinle olsun.”

“Kurban Bayramı'nın tüm dünyaya barış, sevgi ve hoşgörü getirmesini dilerim. Bayramınız kutlu olsun, sevdiklerinizle birlikte güzel anılar biriktireceğiniz mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.”

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu